Et æble om dagen holder lægen væk

Adresse:

Søvang 32 Marstrup 6100 Haderslev

Priser på massage hos Hye's Massage Haderslev

kropsmassage 500,- DKK

Ved massage opnår man at ømme væv bliver mindre ømme, og at smerter forsvinder. Stramme stive væv blødgøres, fordi den øgede blodtilførsel fremmer vævets ernæring. Musklernes kapillærer udvides og træthed i musklerne forsvinder hurtigere end ved almindelig hvile. Bl.a. derfor er massage så vigtig. Massagen påvirker ligeledes nervesystemet, hvilket man mærker ved en større følelse af velvære.

Bowen terapi 500,- DKK

Bowen-terapi er en enkel og blid behandlingsform for både børn og voksne, der afhjælper både akutte og kroniske fysiske problemer.

Orto-bio-nomi 500,- DKK

Også kendt som "stamme-og-counter-stamme" Orto-Bio-Nomi er en smertefri og meget blid behandlingsmetode. Patienten behøver ikke at være urolig for hurtige og pludselig ryk. Ligesom andre fysiske behandlinger påvirker Orto-Bio-Nomi ryg, led, muskler og ledbånd. Orto-Bio-Nomi kommer fra den osteopatiske tradition, som bygger på princippet, at når man stimulerer kroppen til at bruge sin egen dybe intelligens, skabes en varig forandring.

Kombinerede behandlinger 500,- DKK

pris ved kombinerede behandlinger

Virksomhedsmassage ring og indhent tilbud

Hye's Massage kan tilbyde at komme på virksomheden og give medarbejderne massage. Ring og indhent tilbud på virksomhedsmassage på telefon 22 93 55 46 eller send en mail på info@hyes-massage.dk